opc_loader

Verzendkosten   tot € 40,00 / € 6,95   vanaf € 40,00  gratis verzending

Onze betaalmogelijkheden

Voor het verwerken van uw betalingen maken wij gebruik van de veilige betaalomgeving van de Payment Service Provider Pay.nl.

IDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en snel via de eigen vertrouwde bankomgeving afrekenen. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode bij CBD Flevoland. Het voordeel van iDEAL is dat deze betaling direct wordt verwerkt en dit alles binnen de eigen bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Zodra u de betaling heeft gedaan, dan wordt het geld overgeboekt naar onze betalingsprovider Pay.nl en vervolgens ontvangen wij een bericht van hen dat de betaling is verricht. Naar aanleiding van dit bericht zullen wij uw bestelde producten naar u toe sturen.

BANKOVERBOEKING

Via de bankoverboeking kunt u handmatig een bedrag naar ons overschrijven. Nadat u de bestelling bij ons heeft gedaan, ontvangt u de gegevens waarnaar u het verschuldigde bedrag kunt overmaken. Zodra wij het bedrag van u hebben ontvangen, zullen wij uw order versturen. Het kan wel enkele dagen duren voordat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Indien u een spoedige verzending wenst, dan kunt u het beste afrekenen middels iDEAL.

BANCONTACT

Onze Belgische klanten kunnen afrekenen middels Bancontact (voorheen Mister Cash). Dit is, net als iDEAL, een betaalmethode waarbij u direct kunt afrekenen in de eigen bankomgeving. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zullen wij het product versturen.

SOFORT (Betaal Nu van Klarna en voorheen Direct ebanking)

Middels Sofort kunnen consumenten uit 13 verschillende landen afrekenen vanuit de eigen vertrouwde bankomgeving. Sofort wordt veelvuldig gebruikt in Duitsland als betaalmethode, maar in landen als Belgie en Oostenrijk wordt ook steeds vaker gekozen voor deze betaalmethode. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij uw producten versturen.

GIROPAY

Voor onze Duitse klanten hebben wij Giropay als betaalmethode. Dit betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL en Bancontact. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via uw internetbankieromgeving. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij uw producten versturen.